WONING ZOEKENDE GEZOCHT

Wij weten maar al te goed dat omgaan met onroerend goed betekent dat we écht met mensen omgaan. Het kopen van een woning kan de belangrijkste levensbeslissing zijn die een persoon neemt, en het vinden van een geschikte woning in deze tijd is de aller grootste uitdaging. Veel kantoren doen de aankoopmakelaardij ‘erbij’, Wij niet: uw woningaankoop is onze focus.

Wij doen actief mee in uw zoektocht naar die ‘ene’ droomwoning, vergezellen u bij de bezichtiging en doen eventueel direct een bouwkundige(mee-loop)keuring.

Zie ons als uw rechterhand bij het uitstippelen van een aankoopstrategie, het biedingen-proces en de controle van alle belangrijke stukken. Wat u eens of een paar keer in uw leven doet, dat doen wij dus dagelijks. We kennen de markt, ondersteunen u in het aankoopproces en behoeden u voor eventuele valkuilen.

Als aanbieding stellen wij geheel 2022 onze aankoopservice beschikbaar voor een vaste € 999,- all-in. (ipv €1.999,-) wij rekenen overigens geen opstart- of intrekkingskosten. Oftewel, no cure – no pay.

Samen even zitten over de mogelijkheden?

Contact ons via hello@sevenrealestate.nl

Of via onderstaande telefoonnummers:

  • Arjen | 06-1212-4097
  • Sam | 06-5196-7957