BEHEER.

Een groot deel van ons bedrijf staat al jaren in het teken van het beheer van onroerend goed waarbij wij ons voornamelijk richten op renovatie, verbouwing en regulier onderhoud aan uw particuliere en beleggingsvastgoed. Met oog voor detail, zeer secuur werk en een team van experts in alle facetten van het vastgoed-onderhoud resulteert dit in een hoogstaande afwerking. Zo houden wij uw woning in een top conditie, en in de zakelijke markt creëert dit door adequaat beheer een optimaal rendement.

.

Onderhoud van uw woning

Het niet op tijd ingrijpen bij onderhoud kan leiden tot onnodig hoge kosten. Als beheerder zorgen wij dat uw onderhoud in kaart wordt gebracht en snel en secuur wordt geregeld. Van een reparatie aan houtwerk, isolatie werkzaamheden tot grotere verbouwingen en volledige (monumentale) renovaties denken onze bouwkundige adviseurs graag met u mee. Wij stellen voor elke woning die wij in beheer hebben een plan op om zo te bepalen wat de komende jaren dient aangepakt en ontzorgt te worden en stellen dit waar nodig jaarlijks bij. Wij bieden deze service aan per aangenomen opdracht tegen een aantrekkelijk uurtarief (op factuur) of via een maandelijks abonnement (€32,- p/m incl. btw)

.

Beheer van uw belegging

Voor beleggers hebben wij een beheer-pakket (€124 ex. btw p/m per object) waarbij wij zorgdragen voor de huurincasso, technisch beheer en het verwerken van eventuele onderhoudsklachten.

Wanneer wij uw belegging aannemen en/of het moment wanneer een huurder heeft opgezegd gaat de woning na een zorgvuldige afschouw en onze “woning apk” (waarbij wij uw object op 412 punten controleren) zo snel mogelijk naar ons klantenbestand en in ons beschikbare aanbod. Bij de selectie van een nieuwe huurder maken wij een zorgvuldige afweging en worden de antecedenten nagelopen. Maar, u maakt in alle gevallen zelf de keuze of u een kandidaat huurder accepteert. Wij adviseren u hierin volledig en verstrekken u alle benodigde gegevens die wij bij de kandidaat huurder opvragen: o.a. loonstrook, identificatie, werksituatie.

Tijdens de gehele huurperiode nemen wij huurders serieus en klachten en opmerkingen worden altijd met huurders en verhuurders doorgenomen om tot een goed plan van aanpak te komen. Ons streven is dat huurders zo lang mogelijk naar tevredenheid in de woning blijven. Blije huurders betalen nu eenmaal graag de huurpenningen.

.

SEVEN. real estate is een open organisatie met professionele medewerkers die het boven alles gewoon leuk vinden om dit werk te doen. De contacten met eigenaren en huurders zijn het grootste onderdeel van ons plezier in het beheren van vastgoed.

Meer weten over het onderhoud aan uw woning of het beheer van uw belegging(en)?

LET’S CONNECT!

BEL OF APP ONS.

Arjen | 06-1212-4097

Sam | 06-5196-7957

Rob | 06-2096-8170

OF VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN.

Contact SEVEN.