AANKOOP.

Bij SEVEN. real estate weten wij maar al te goed dat omgaan met onroerend goed betekent dat we écht met mensen omgaan. Het kopen van een woning of een bedrijfspand kan de belangrijkste levensbeslissing zijn die een persoon neemt, en het vinden van een geschikte woning of bedrijfsobject in deze tijd is daarom ook de aller grootste uitdaging.

Jouw vastgoed kopen zonder zorgen? Ook in deze onrustige tijd van de sterk fluctuerende rentetarieven? En in de wetenschap dat verkopend makelaars gewoon liever niet meer verkopen aan kopers zónder aankoopmakelaar?

Dan kun je het beter #samenaankopen.

Natuurlijk kun je zelf bezichtigen, een scherp bod uitbrengen en verdere onderhandelingen voeren en bij de notaris komt het vast ook wel goed, toch? Maar… wélk bod breng je uit en wanneer precies? Wat zijn erfdienstbaarheden en hoe staat het daarmee? Wanneer ben je precies in onderhandeling en wanneer niet en wat te doen als je iets meer tijd nodig hebt voor je financiering of wanneer de woning achteraf technische gebreken blijkt te hebben? Of… wanneer je steeds achter het net vist?

BEETJE TEGENGAS

En als je dan ook nog eens tegenover een professionele verkoopmakelaar staat met maar één doel: voor zijn of haar cliënt de hoogste prijs en beste condities… Dan kan een beetje professioneel tegengas beslist geen kwaad. We moeten het hen ook niet té gemakkelijk maken, toch?

Veel kantoren doen de aankoopmakelaardij ‘erbij’, zij richten zich namelijk op de verkoop van woningen. Wij niet: jouw vastgoedaankoop is onze focus en de fundering van ons kantoor. Wat jij eens of een paar keer in je leven doet, dat doen wij dus vrijwel dagelijks: onderhandelen, onderzoeken, informatie opvragen. Objecten scouten die nog níet op Funda staan. We kennen de moderne markt, hebben goede verstandhoudingen met de verkopend makelaars in de regio, ondersteunen je in het volledige aankoopproces en behoeden je voor onvoorziene valkuilen.

Samen even zitten over de mogelijkheden?

klik hier voor meer informatie of vul onderstaand formulier in.

.

.

aankoop SEVEN.