WONING ZOEKENDE GEZOCHT

Bij ons krijgt jouw woning-aankoop onze volledige focus en werk je samen met een van onze gedreven aankoopadviseurs.

ONZE AANKOOP SERVICE.

Wij doen actief mee in jouw zoektocht naar die droomwoning, vergezellen je bij de (onbeperkte) bezichtigingen en onze vastgoedbeheer-experts doen eventueel direct een bouwkundige “mee-loop” keuring. Bereikbaarheid, professionaliteit, korte lijntjes, en snel kunnen schakelen zijn dan ook de sleutel tot succes.

Wij stellen onze aankoopservice beschikbaar voor een vast bedrag incl. BTW zonder verassingen achteraf. Hierbij rekenen wij tevens geen opstart- of intrekkings-kosten, oftewel no cure, no pay…

Wij zijn jouw rechterhand bij het uitstippelen van de aankoopstrategie, de kracht tijdens het biedingen-proces, de technische expertise bij de bouwkundige onderzoeksplicht en doen natuurlijk met een kritisch oog de controle van alle belangrijke stukken om je te behoeden voor de eventuele vervelende valkuilen.

Wat jij eens of een paar keer in je leven doet, dat doen wij dus vrijwel dagelijks. We begrijpen de moderne vastgoedmarkt en ondersteunen je van begin tot eind in het gehele aankoopproces.

Samen even zitten voor een vrijblijvend aankoopadvies, of geïnteresseerd in een hypotheekgesprek om een beeld te schetsen wat er met jouw middelen mogelijk is?

LET’S CONNECT!

BEL OF APP ONS.

Arjen | 06-1212-4097

Sam | 06-5196-7957

OF VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN.

aankoop SEVEN.