WATERRAD – GROOTEBROEK

VERKOCHT. | SOLD.

Opzoek naar veel ruimte, rustig gelegen en toch nabij alle denkbare voorzieningen? Deze elementen zijn verenigd in deze grote hoekwoning aan het Waterrad in Grootebroek.

Waterrad 275.000 kk (vraagprijs) VERKOCHT. | SOLD.

Bijzonderheden:

Energielabel C.
Ruim bemeten hoekwoning.
Aanvaarding kan op korte termijn.
Perfecte liggen t.o.v. uitvalswegen, maar ook voor rust en groen.
Volledig naar eigen smaak aan te pakken.
Kruipruimte in 2020 volledig geïsoleerd.

Wat een mooi type woning! Tevens een van de grootste in zijn soort in Stede Broec met 136 m2 woonoppervlakte en een inhoud van 495 m3 op een perceel van maar liefst 221 m2!

– Begane grond;
Bij aankomst vallen de kunststof/Keralit bergingsdeur, voordeur, slaapkamerkozijn en gevelbeplating in het oog. Dit is dan tevens ook het moment waar u kunt bepalen hoe u naar binnen stapt. Doet u dit via de ruime berging met water aansluiting en meterkast? Of via de voordeur waar ook de hal en het toilet zich bevinden?

Hierna kunt u direct doorlopen naar de half open keuken met bar. tevens loopt u vanaf hier de royale tuingerichte woonkamer in. Aan beide zijden van de woning vindt u ruime raampartijen voor optimale lichtinval met in het midden van de ruimte een fijne open haard.

U stapt via de woonkamer de heerlijke op het zuiden gelegen diepe achtertuin in, waar u op de prachtige dagen heerlijk kunt genieten. Via de poort aan de zijkant is er ook een achterom.

– Eerste verdieping;
Via de vrijstaande wenteltrap in de woonkamer bereikt u de overloop van de eerste verdieping waar zich drie heerlijk ruime slaapkamers bevinden. Twee slaapkamers aan de achterzijde, en de grootste van de slaapkamers op deze verdieping aan de voorzijde, deze heeft ook een eigen berging. Hier tussenin is de mooi bemeten badkamer gesitueerd, gemoderniseerd en voorzien van een douche, handdoek-radiator, wastafel plus praktisch tweede toilet.

– Tweede verdieping;
Via een vaste houten trap bereikt u de tweede verdieping waar u op de ruime overloop, naast een hoop bergruimte of de toekomstige plek voor de wasmachine/droger, ook de CV en de mechanische ventilatie vind. Gaan we door de deur op deze verdieping treft u de 4e slaapkamer aan, die voorzien is van een groot dakraam en ruimte tot aan de nok.

VERKOCHT. | SOLD.

.

Benieuwd geworden wat wij bij SEVEN. voor jouw verkoop kunnen betekenen?

LET’S CONNECT!

BEL OF APP ONS.

Arjen | 06-1212-4097

Sam | 06-5196-7957

OF VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN.

Contact SEVEN.