TRANSPARANTIE & KWALITEIT

In het vierde kwartaal van 2022 is de prijsstijging van bestaande koopwoningen in alle provincies afgevlakt. In de meeste provincies was dit voor het derde kwartaal op rij. Ook lagen daarbij de woningtransacties een stuk lager dan een jaar eerder (Bron: CBS en het Kadaster)

Wij zien vanuit ons dagelijkse aankoop-perspectief dat de woningmarkt enorm aan het veranderen is en de plank vaak goed misgeslagen wordt met teleurgestelde kopers en verkopers als gevolg. Zodoende hebben wij in 2022 besloten de stap te zetten naar de verkoop kant van deze roerige markt. Hierdoor weten, en zien wij dat er een hoop anders kan en moet in de hedendaagse vastgoedmarkt. Daarom gaan wij extra hard aan de slag met onze klanten te helpen onderscheid te maken tijdens het verkoopproces. In ons vak heeft bij ons het gewoon maar “𝘵𝘦 𝘬𝘰𝘰𝘱 𝘻𝘦𝘵𝘵𝘦𝘯” altijd al een allergische reactie veroorzaakt en dat geldt nu dus des te meer. In deze markt bezichtigt de huidige koper woningen simpelweg op een héél andere manier en met een volledig anders ingedeelde portemonnee dan voorgaande jaren en wij begrijpen maar al te goed dat beide kanten van de transactie extreem belangrijk zijn om tot een succes te komen.

En dit is dan ook precies waar onze transparantie, ervaring en correctheid in het spel komen.

Onze vastgoedkennis, middelen en passie om uw woning op een correcte, moderne en transparante manier in de markt te zetten zijn de drijvende factor. Potentiële kopers betrekken wij altijd dieper in het proces waarbij wij krachtiger uw belangen kunnen behartigen, maar ook waar nodig scherper kunnen bemiddelen en adviseren om tot een succes zonder vervelende na-smaakte komen.

De focus ligt bij ons dan ook volledig op transparantie en kwaliteit, en niet op het tarief of de courtage. Wij werken voor een vast bedrag “all-in” zonder verassingen achteraf.

.

. benieuwd naar onze werkwijze?

. geïnteresseerd in een vrijblijvende waardebepaling van uw woning?

. simpelweg gewoon even makelaars vergelijken?

.

LET’S CONNECT!

BEL OF APP ONS.

Arjen | 06-1212-4097

Sam | 06-5196-7957

OF VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN.

Woningwaarde