KLEINGOUW 5 – ANDIJK

Wij heten u graag welkom op het Kleingouw in Andijk waar wij vanaf heden in samenwerking met STAAT makelaars deze fijne vrijstaande woning op nummer 5 mogen aanbieden.

Kleingouw 5 Andijk – Vraagprijs € 385.000 K.K. (VERKOCHT. | SOLD.)

Wij heten u welkom bij de Kleingouw 5 in het prachtige Andijk. Hier mogen wij u deze fijne herkenbare witte parel uit 1925 van maar liefst 123m² aanbieden middels een keurige bieden-vanaf-prijs. Geniet van de rust en tevens ruimte in de achtertuin. Ga er via het water heerlijk opuit met een eigen bootje!

Gelegen aan het begin van de Kleingouw biedt deze herkenbare netjes onderhouden en gemoderniseerde woning op een perceel van maar liefst 347m² met 16 eigen zonnepanelen een heel scala aan gemakken. Bijvoorbeeld het winkelcentrum en basisschool (letterlijk) om de hoek, de grote uitvalswegen in de nabije omgeving en na een drukke dag bij thuiskomst parkeren op eigen perceel (ongeveer drie auto’s)

De afgelopen jaren is de woning op bijna alle punten wel een keer grondig aangepakt. Wat we voor u alvast kunnen afvinken zijn de nieuwe dakpannen, de nieuwe kozijnen, de dakgoten, de volledige aanleg van de achtertuin, de prachtige moderne badkamer op de begane grond en een fijn extra toilet op de eerste verdieping!

Begane grond: Stap binnen door de (vernieuwde) voordeur en treft u de hal met links de doorgang naar de werk/studie/slaapkamer, het toilet en tevens de trap naar de eerste verdieping maar ook de doorgang naar de ruime woonkamer. Het fijne aan deze woonkamer is dat door de vele raampartijen deze overspoelt wordt met veel natuurlijk licht. Deze ruimte biedt lekker veel ruimte en vrijheid waardoor dit ook de plek is waar de eetkamertafel zijn plek gevonden heeft. Doorlopend naar de achterkant van de woning vindt u de moderne half open keuken die voorzien is van bijna alle gemakken die een kookliefhebber zich maar kan wensen. U vindt hier tevens in een separate ruimte de CV unit en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Als kers op de taart bevindt zich naast de keuken ook nog eens de recentelijk vernieuwde zeer hoogwaardig afgewerkte badkamer die voorzien is van een ligbad, mooie wastafel en fijne inloopdouche.

Eerste verdieping: Middels de eerder genoemde trap naast de entree bereikt u de eerste verdieping. Hier vind u twee fijne slaapkamers met beide een meer dan bruikbaar formaat aan de voorzijde en een ruime derde slaapkamer aan de achterzijde maar ook een prachtig nieuw (tweede) toilet. Bijzondere details zoals de originele bedstede en een prachtig uitzicht over de tuin vanuit de achterste slaapkamer maken van deze verdieping een erg fijne plek met een berg karakter. Via de losse trap en het luik bereikt u de bijzonder ruime zolder welke over de gehele afdruk van de woning verdeeld is.

Buiten: Vanuit de keuken loopt u door de schuifdeur de royale groene achtertuin in. Liefhebbers van vissen en/of varen zitten hier op de juiste plek, want het (brede)vaarwater waar de Kleingouw 5 aan verbonden is staat garant voor heerlijke zomers op het water. De tuin is voorzien van een fijne stukken gras maar ook een aantal gezellige zitjes. Met een zonnige ligging op het zuid-oosten gaat het niet veel beter worden dat dit. Aan de voorzijde en zijkant van de woning vinden we nog heel wat eigen buiten-ruimte. Aan de voorzijde plek voor een drietal auto’s en aan de zijkant via een poort de doorgang naar de achtertuin maar ook nog eens een riant tuinhuis. Deze wordt nu gebruikt als berging, maar door zijn ligging biedt deze absoluut meer mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden naar deze witte parel op de Kleingouw? Wij laten hem graag aan u zien.

De bieden-vanaf-prijs voor deze woning bedraagt € 385.000,- k.k. (VERKOCHT. | SOLD.) en de oplevering is in overleg maar kan desgewenst op korte termijn plaatsvinden.

Contact SEVEN.